Persondatapolitik

Denne hjemmeside, desmaaglaeder.dk tilhører:

De små glæders legat
Administrator
Andreas Jakobsen
Tlf.: +45 8614 5019
Mail: desmaaglaederfond@gmail.com
CVR/SE. NR. 11637930

 

Vi beskytter og behandler dine personoplysninger på en tryg og ansvarlig måde i overensstemmelse med den ny persondataforordning, som trådte i kraft den 25. maj 2018 også kaldet GDPR.

Vores persondatapolitik er ment, som en hjælp til at forstå hvilke data vi indsamler, når du bruger vores hjemmeside, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi anvender dem til.

Vi videre giver ALDRIG dine personoplysninger.

 

Besøg på hjemmeside

Når du surfer på hjemmesiden, bliver der samlet anonyme data, vi deler ikke disse data med andre.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke personoplysninger vi ligger inde med om dig.

Hvis der er fejl i de oplysninger vi har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Læs mere om Persondataforordningen på datatilsynets hjemmeside

 

Cookies

1. Ejeroplysninger

De små glæders legat
Administrator
Andreas Jakobsen
Tlf.: +45 8614 5019
Mail: desmaaglaederfond@gmail.com
CVR/SE. NR. 11637930

 

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. De forbedre funktionaliteten på hjemmesiden, og der gemmes ingen personoplysninger.

 

3. Formål med cookies på vores website:

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site.

 

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Alle browsere tillader at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Sletning af cookies er afhængig af, hvilken browser du benytter.
Husk at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Sådan sletter du cookies i

Internet Explorer

Chrome

Firefox

Safari

Opera

iPhone, iPad og andet fra Apple

Telefoner med styresystemet Android

Telefoner med Windows 7